Diensten voor Enterprise IT

Proxy wordt gezien als marktleider op gebied van Unix en Linux maar wij beschikken over specialisten voor nagenoeg elke ICT-missie. Outtasking voor korte of langere tijd, interim of projectmatig: wij leveren met vakkundige en gedreven professionals alle kennis voor de moderne infrastructurele toepassingen.

Een specialist is nog geen Proxy specialist!
Proxy investeert in kennis en vaardigheden die direct van toegevoegde waarde zullen zijn voor u als opdrachtgever.

  • Onze specialisten zijn zorgvuldig gescreend op kennis, communicatieve vaardigheden en karakter;
  • Van elke Proxy-specialist onderhouden wij een kwaliteiten-profiel;
  • Elke Proxy-specialist wordt periodiek intern ‘geüpdatet’.

Werkwijze
Wij hanteren een werkwijze waarin een prettige productieve samenwerking centraal staat: laagdrempelig, dynamisch en creatief. Onze platte organisatie én passie voor IT zorgen voor een efficiënte en effectieve ondersteuning.

Na een nauwgezette kennismaking met uw bedrijf en de te volbrengen missie gaan wij met veel enthousiasme de samenwerking aan. Dit kan zijn door plaatsing van experts binnen uw organisatie of door het leveren van een complete IaaS-oplossing, inclusief beheer van Infra en applicaties. En natuurlijk alles wat daartussen zit!

Proxy

Proxy ondersteunt klanten op het gebied van Linux, Unix en Open Source en verwante technieken. Met zo’n 60 specialisten en meer dan 20 jaar ervaring werken we aan de verbinding tussen mens en techniek.

Contactinformatie

Proxy Services B.V.

Delftweg 128
3043 NB Rotterdam

Tel: +31 10 245 1800
Servicedesk: +31 245 1802

Email: info@proxy.nl
Web: https://www.proxy.nl/