ISO 27001

BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYB_small
Proxy (Proxy Services B.V. en Proxy Managed Services B.V.)  is gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO 27001.
Het certificaat toont formeel aan dat Proxy een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging bezit en business continuity goed geborgd heeft. Bovendien kunnen we trots melden dat er geen enkele major non-conformity is gebleken uit de Surveillance Visits, die nodig waren om dit certificaat te behalen. Wel kregen we, zoals gebruikelijk bij een goede audit, enkele waardevolle aanbevelingen die wij uiteraard snel zullen opvolgen.

ISO 27001 is de universele norm voor informatiebeveiliging. BSI (the British Standards Institution) bevestigt met de certificering dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van Proxy voldoet aan de eisen die ISO 27001 daar aan stelt. De kern van dit managementsysteem is een doorlopende verbetercyclus. Periodiek worden de informatiesoorten waar Proxy mee werkt geïnventariseerd en worden de risico’s die daar op inwerken geanalyseerd en geborgd.

Managed Services In de scope van de certificering valt onder andere de diensten van het Managed Services Team (MST). Met onze MST dienstverlening hebben wij ons toegelegd op het beheren van hybride dienstverlenende omgevingen. Wij controleren en beheren de systeemlagen die nodig zijn om applicaties te gebruiken. Ter ondersteuning, maar ook onder onze volledige regie. De data van onze klanten blijft binnen Nederland en wij voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Dit wordt ondersteund door onze ISO27001 certificering,” aldus Erik de Rijk, CEO Proxy.