IT Projecten

Tegen welk IT-vraagstuk u ook aan loopt; wij helpen graag én goed. Voor u hebben wij een projectmethodiek ontwikkeld waarbij wij uw project uitvoeren binnen de afgesproken tijd en budget. Een van onze adviseurs komt naar u toe om alles door te spreken en te analyseren.

Onze mensen
Onze IT specialisten zijn gecertificeerd in het Red Hat-portfolio (o.a. OpenShift en Satellite), Oracle (Oracle Solaris, Oracle Linux, Oracle VM, SPARC-servers, X86-Servers, ZFS Storage, Tape Libraries), Linux, virtualisatie en technische databasewerkzaamheden. Maar ook  Pure Storage en VMware. Leer onze Project Managers kennen.

Onze aanpak
Onze aanpak is gebasseerd op de bijna 25 jaar ervaring die we hebben opgedaan met IT infrastructuur gerelateerde vraagstukken. Wilt u weten hoe onze klanten over deze aanpak denken? Lees dan onze customer cases.

Kosten
We spreken heldere tarieven met elkaar af; dit kan een vaste uurprijs zijn of een totaalprijs voor een project (maatwerk). Ook kunt u een strippenkaart kopen waardoor u meerdere uren verspreid in kunt zetten wanneer u er behoefte aan heeft.

Neem contact met ons op

Proxy komt met goede input; we versterken elkaar!


Dennis Ortsen
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

‘Dit was een mooi project in een heel leuke omgeving!’

Onze klanten aan het woord

Red Hat Satellite

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst.

Meer

Het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Proxy komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen
Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

All-in support

Bij deze internationale groothandel (HQ gevestigd in Nederland) voert Proxy sinds de zomer van 2015 het beheer van diverse systemen. De samenwerking verloopt prima.

Meer

“Binnen ons bedrijf is er altijd bedrijvigheid, zowel op het HQ als in onze warehouses maar ook in onze buitenlandse locaties zoals China. Dit verlangt een hoge beschikbaarheid alsook performance van de IT systemen. De uitdaging die hier voor ons lag was het versimpelen van deze infrastructuur en bijbehorende ondersteuning. Wil je 24×7 snel kunnen schakelen dat moet je met je partner duidelijke afspraken op papier zetten over verantwoordelijkheden. Dient deze partner de juiste kennis en kwaliteit in huis te hebben en de organisatie begrijpen maar vooral een stapje extra willen zetten als het nodig is. Proxy heeft de benodigde disciplines in huis en de begeleiding van het traject gaf voldoende aanleiding met Proxy de uitdaging aan te gaan.’” ICT Manager, internationale groothandel.

Proxy ontzorgt ons echt en dat is precies wat wij zochten in een partner. Proxy is bereid dat stapje extra te zetten, zowel op commercieel, technisch als support vlak.

Internationale groothandel

Disaster Recovery Test

Intersafe draait 1x per jaar een disaster recovery test (DR test) om ervoor te zorgen dat er vooraf nagedacht is hoe er gehandeld moet worden als er een calamiteit plaats vindt.

Meer

Bij Intersafe staat veiligheid altijd op nummer 1. Ook in de ICT. Bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig complex en ICT is hierbij een zeer belangrijke pijler. Daarom willen we vooraf nadenken hoe te handelen bij een calamiteit. In plaats van moeten improviseren als zich echt iets voordoet.

Persoonlijke aandacht en directe communicatie is de kracht van onze samenwerking met Proxy.

Danny du Pree
Intersafe

Meer informatie of vragen?

Stéphan staat u graag te woord!

Stéphan de Roodt
Global Sales Manager

06 – 42 29 98 18
stephan.de.roodt@proxy.nl

Stéphan de Roodt - Proxy