Hardware Support IT

Bespaar 60% – 75% op IT onderhoudskosten

Naarmate IT Hardware ouder wordt, nemen de onderhoudskosten in verhouding toe. Bij nieuwe IT Hardware is ondersteuning vanuit de vendor gewenst, maar bij IT Hardware op leeftijd wordt support vanuit een third party steeds aantrekkelijker. Bespaar 60% – 75% op uw onderhoudskosten bij uw IT Hardware op leeftijd.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw IT Hardware support?

Concrete voordelen multi-vendor support:

  • besparing op uw onderhoudskosten
  • merk onafhankelijke healthcheck van uw IT omgeving
  • support op maat
  • één overzichtelijk onderhoudscontract waar al uw systemen in staan
  • verschillende Service Level Agreements: u bepaalt zelf welke dienst u afneemt en voor hoe lang

Overige voordelen:

  • Extra flexibiliteit: Proxy denkt proactief mee in oplossingen voor nieuwe wensen, en is daarin niet beperkt door het kader van één vendor. Nieuwe oplossingen zijn niet langer per definitie gebaseerd op de bestaande apparatuur.
  • Hardware support via Proxy betekent werken met gecertificeerde engineers. Ze beschikken allen over de juiste ervaring: allemaal een achtergrond bij de vendors waar ze nu de hardware van onderhouden.
  • Bij een 24/7 hardware support SLA heeft u bij alle storingen altijd recht op een engineer. Bij onderhoud door de vendor zelf zijn er bepaalde onderdelen (CRU’s) waarvan de vendor uitgaat dat de klant dit zelf kan – en komt er dus geen engineer langs. Vooral bij datacenters heel ongunstig want daar is niet altijd een monteur aanwezig.
  • Ook voor internationaal opererende bedrijven biedt dit uitkomst: over hardware in het buitenland wordt dezelfde service geboden als in Nederland. Net als de SLA’s, die zijn gewoon hetzelfde als in de hele sector en als die van uw vendor – of zelfs flexibeler.

Waarom Proxy Hardware Support

Vendoren bieden vaak onderhoudscontracten aan met hardware en software support. In veel gevallen is de software na enkele jaren uitontwikkeld en betaalt u meer dan nodig is. Proxy biedt u support op maat waardoor u nooit teveel betaalt!

Health Check
Proxy analyseert uw IT omgeving en biedt op basis van deze bevindingen verschillende mogelijkheden van support aan. Zo ontvangt u altijd de support die u nodig heeft. Proxy is een ervaren partij wanneer het gaat om hardware support en samen met onze servicepartner bieden wij u de kwaliteit die u verwacht. Namelijk, support specifiek voor uw behoeftes en uw hardware én betaalbaar.

Proxy biedt uitgebreide hardware support diensten aan. Hierbij verlagen wij de onderhoudskosten, vereenvoudigen wij het oplossen van hardware incidenten en optimaliseren wij uw business continuity.

Bekijk nu vrijblijvend wat u kunt besparen!

Wilt u weten wat Proxy Hardware support voor u kan betekenen?

Vul het contactformulier in of benader ons rechtstreeks via:
Telefoonnummer: 010 – 245 1800.
Of stuur een Whatsapp met uw vraag naar: 06 – 28 36 60 78.

Direct contact opnemen kan ook: