Open Source

Bij Proxy zijn we helemaal thuis in de wereld van Open Source. We ontwikkelen, we beheren, we implementeren en we hebben partnerships met verschillende Open Source-leveranciers. We kunnen eindeloos vertellen over de voordelen van Open Source-producten, zowel met commerciële ondersteuning van de partners als community supported. 

Zo is Proxy Premier Red Hat-partner, SUSE-partner, Bareos-partner, IBM-partner en de eerste en enige NGINX platinum partner in de Benelux.

Daarnaast hebben we veel kunde en ervaring met het inzetten van Ansible voor geautomatiseerd beheer. Bij al onze Managed Services klanten zetten we het product in en we halen hier veel voordeel uit, zoals gedocumenteerde changes, acties en scalability.

Geautomatiseerd beheer is de toekomst voor de IT! Niet voor niets heeft Proxy daarom expertise van Puppet. We zetten Puppet-omgevingen op, we beheren ze en automatiseren zo de hele workflow. Ook ontwikkeling van Puppet-modules valt binnen onze ervaring.

Proxy

Proxy ondersteunt klanten op het gebied van Linux, Unix en Open Source en verwante technieken. Met zo’n 60 specialisten en meer dan 20 jaar ervaring werken we aan de verbinding tussen mens en techniek.

Contactinformatie

Proxy Services B.V.

Delftweg 128
3043 NB Rotterdam

Tel: +31 10 245 1800
Servicedesk: +31 245 1802

Email: info@proxy.nl
Web: https://www.proxy.nl/