Hi, wij zijn Proxy

Een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.

Proxy verwacht dat bedrijven zich concentreren op hun kernprocessen. Dit wordt versterkt doordat de ontwikkelingen op het gebied van IT zo snel gaan dat dit alleen goed benut kan worden door bedrijven die zich daarin specialiseren. Gespecialiseerde leveranciers met gemotiveerde mensen kunnen beter aan specifieke behoeften van de klant voldoen dan grote partijen.

Met drie vestigingen in Nederland zijn wij overal aanwezig. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop. Het enthousiasme van onze specialisten komt door het relevante en uitdagende werk en een prettige, familiaire sfeer.

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs voor een kop koffie.

Kort samengevat zijn wij onafhankelijk amicaal innovatief onbegrensd betrouwbaar persoonlijk doorzetters committed helder specialisten resultaat

Wie zijn wij precies?

Proxy is een Unix & Linux specialist voor het MKB en MKB+. We hebben bijna 25 jaar ervaring met IT-infrastructuren. Wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe versie zijn, volledige nieuwe hardware, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen, aankoop van nieuwe hardware of advies en hands-on begeleiding in Cloud adoptie en migratie.

We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. Om uw IT-Infrastructuur op orde te hebben én houden kijken wij naar de behoefte van uw core business en wij zijn van mening dat IT daar 100% aan bij moet dragen. De specialisten van Proxy kijken verder dan de techniek alleen en hebben diepgaande kennis op het gebied van IT Infrastructuur, Managed Services, IT Projecten en processen. We zijn een flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Onze Missie & Visie

Missie Proxy

Wij helpen bedrijven met hun digitale strategie door het verzorgen en beheren van innovatieve open source- en cloud technologieën, volledig toegespitst op hun individuele situatie, identiteit en strategie, om ze klaar te maken voor hun business van morgen.

Visie Proxy

Een geslaagde digitale strategie is essentieel voor de toekomst van bedrijven. Het succes daarvan is afhankelijk van een IT-omgeving toegespitst op hun individuele situatie, toekomstvisie en de vraag en eisen van hun markt. Proxy gelooft dat haar kennis en enthousiasme op het gebied van open source en cloud technologieën het beste uit haar klanten en haar engineers haalt. Door korte communicatielijnen en onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, helderheid, doorzettingsvermogen en commitment willen we elke klant enthousiast maken over onze diensten. Voor onze engineers organiseren we doorlopend gezamenlijke en individuele activiteiten zodat zij uitgedaagd worden het maximale uit hun capaciteiten te halen. We hebben daarbij ook veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie. Proxy wil zo het beste Nederlandse kennishuis zijn op het gebied van open source en cloud technologieën.

Ontmoet ons team

Ben Wismans
Team Leader Operations

06 14 51 31 56
ben.wismans@proxy.nl

Mark Zwenger Proxy

Mark Zwenger
Account Manager

06 28 36 60 78
mark.zwenger@proxy.nl

don-kemps-proxy

Don Kemps
New Business Account Manager

06 31 76 54 11
don.kemps@proxy.nl

Referenties

Pure Storage

De Van den Ban Group werkt momenteel met Dell Equalogic Storage en een IT infrastructuur die gebruikt maakt van deze storage infrastructuur.

Meer

De database omgeving had last van performance issues welke met de huidige omgeving niet opgelost konden worden. Tevens voldeed de disaster recovery mogelijkheid van de huidige IT infrastructuur niet aan de wensen van het management.

Ik ben een tevreden mens, de IT is nu geen bottleneck meer maar een enabler!

Arthur van Hooijdonk
Functioneel Applicatiebeheerder Van den Ban Group

Red Hat Satellite

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst.

Meer

Het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Proxy komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen
Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

All-in support

Bij Maxima Medisch Centrum beheert Proxy een aantal systemen, waardoor het ziekenhuis altijd kan beschikken over belangrijke patiënteninformatie.

De mannen bij Proxy zijn snel, accuraat en zeer pro-actief.

Paul Konings
Senior Systems Engineer Maxima Medisch Centrum

All-in support

Bij deze internationale groothandel (HQ gevestigd in Nederland) voert Proxy sinds de zomer van 2015 het beheer van diverse systemen. De samenwerking verloopt prima.

Meer

“Binnen ons bedrijf is er altijd bedrijvigheid, zowel op het HQ als in onze warehouses maar ook in onze buitenlandse locaties zoals China. Dit verlangt een hoge beschikbaarheid alsook performance van de IT systemen. De uitdaging die hier voor ons lag was het versimpelen van deze infrastructuur en bijbehorende ondersteuning. Wil je 24×7 snel kunnen schakelen dat moet je met je partner duidelijke afspraken op papier zetten over verantwoordelijkheden. Dient deze partner de juiste kennis en kwaliteit in huis te hebben en de organisatie begrijpen maar vooral een stapje extra willen zetten als het nodig is. Proxy heeft de benodigde disciplines in huis en de begeleiding van het traject gaf voldoende aanleiding met Proxy de uitdaging aan te gaan.’” ICT Manager, internationale groothandel.

Proxy ontzorgt ons echt en dat is precies wat wij zochten in een partner. Proxy is bereid dat stapje extra te zetten, zowel op commercieel, technisch als support vlak.

Internationale groothandel

Certificeringen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een IT-partner die echt verstand heeft van zaken? Of naar een Linux-beheerder? Vragen over hoe de journey to the Cloud voor uw organisatie eruit kan zien?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.