Hi, wij zijn Proxy

Een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.

Proxy verwacht dat bedrijven zich concentreren op hun kernprocessen. Dit wordt versterkt doordat de ontwikkelingen op het gebied van IT zo snel gaan dat dit alleen goed benut kan worden door bedrijven die zich daarin specialiseren. Gespecialiseerde leveranciers met gemotiveerde mensen kunnen beter aan specifieke behoeften van de klant voldoen dan grote partijen.

Met twee vestigingen in Nederland zijn wij overal aanwezig. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop. Het enthousiasme van onze specialisten komt door het relevante en uitdagende werk en een prettige, familiaire sfeer.

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs voor een kop koffie.

Kort samengevat zijn wij onafhankelijk amicaal innovatief onbegrensd betrouwbaar persoonlijk doorzetters committed helder specialisten resultaat

Wie zijn wij precies?

Proxy is een Unix & Linux specialist voor het MKB en MKB+. We hebben ruim 25 jaar ervaring met IT-infrastructuren. Wij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe versie zijn, volledige nieuwe hardware, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen, aankoop van nieuwe hardware of advies en hands-on begeleiding in Cloud adoptie en migratie.

We helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en de toekomst. Om uw IT-Infrastructuur op orde te hebben én houden kijken wij naar de behoefte van uw core business en wij zijn van mening dat IT daar 100% aan bij moet dragen. De specialisten van Proxy kijken verder dan de techniek alleen en hebben diepgaande kennis op het gebied van IT Infrastructuur, Managed Services, IT Projecten en processen. We zijn een flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten.

Onze Missie & Visie

Missie Proxy

Wij helpen bedrijven met hun digitale strategie door het verzorgen en beheren van innovatieve open source- en cloud technologieën, volledig toegespitst op hun individuele situatie, identiteit en strategie, om ze klaar te maken voor hun business van morgen.

Visie Proxy

Een geslaagde digitale strategie is essentieel voor de toekomst van bedrijven. Het succes daarvan is afhankelijk van een IT-omgeving toegespitst op hun individuele situatie, toekomstvisie en de vraag en eisen van hun markt. Proxy gelooft dat haar kennis en enthousiasme op het gebied van open source en cloud technologieën het beste uit haar klanten en haar engineers haalt. Door korte communicatielijnen en onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, helderheid, doorzettingsvermogen en commitment willen we elke klant enthousiast maken over onze diensten. Voor onze engineers organiseren we doorlopend gezamenlijke en individuele activiteiten zodat zij uitgedaagd worden het maximale uit hun capaciteiten te halen. We hebben daarbij ook veel aandacht voor ieders persoonlijke situatie. Proxy wil zo het beste Nederlandse kennishuis zijn op het gebied van open source en cloud technologieën.

Ontmoet ons team

Ben Wismans
Senior IT Consultant

06 14 51 31 56
ben.wismans@proxy.nl

Mark Zwenger Proxy

Mark Zwenger
Account Manager

06 28 36 60 78
mark.zwenger@proxy.nl

don-kemps-proxy

Don Kemps
Account Manager

06 31 76 54 11
don.kemps@proxy.nl

Neem contact met ons op

Op zoek naar een IT-partner die echt verstand heeft van zaken?

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.