Professional Services

Het niet inwinnen van goede raad kan duur zijn! Proxy levert met doortastend en concreet advies ICT-bouwstenen die uw organisatie helpen ontwikkelen. Wij laten het niet bij advies maar bouwen mee tot het resultaat is bereikt: en meer!

Zoekt u naar part-time consultants? Dan verwijzen wij u door naar Proxy Managed Services.

Advies
Doelgerichtheid en communicatie zijn ‘key’. De consultants van Proxy zijn getraind om naast vakinhoudelijke kennis te excelleren in communicatieve en didactische vaardigheden.

Eén van de taken van de Proxy consultants is het opzetten of completeren van zogenaamde ‘ICT-roadmaps’ waarbij uw bedrijfsprocessen in de brede context van uw organisatie vanuit ICT-perspectief in kaart worden gebracht. Daar waar ICT kan bijdragen tot het verbeteren van uw bedrijfsprocessen zal de Proxy consultant concrete acties definiëren.

Uitvoering
Een adviesrapport, hoe interessant en duidelijk ook, is slechts een projectie van kansen. De consultants van Proxy zijn óók uitstekend uitgerust om in nauwe samenwerking met de klant het advies uit te voeren. Proxy vervult hierbij een ondersteunende rol. De consultant blijft betrokken tot het beoogde resultaat is bereikt!

Onze consultants zijn goed inzetbaar voor…

  • Het opzetten en begeleiden van infrastructurele implementatietrajecten. Als projectleider, infrastructuur architect of als verbindend element samen met de andere leveranciers;
  • Het opzetten en uitvoeren van transitie-trajecten naar Cloud infrastructuren, ook als ‘service’ -dienstverlening;
  • Het analyseren, uitwerken en verbeteren van beheersprocessen;
  • Het definiëren van meer complexe infrastructurele opdrachten.
Neem contact met ons op

Onze klanten aan het woord

Red Hat Satellite

Bij Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben we Red Hat Satellite geïmplementeerd. HAN ervaart momenteel de enorme tijdswinst.

Meer

Het proces om patches en updates door te voeren duurde ongeveer 1 dag per server. Nu zijn dit meerdere servers in slechts 1 uur!

Proxy komt met goede input; we versterken elkaar!

Dennis Ortsen
Team coördinator serverdiensten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

SimpliVity

In augustus 2015 heeft Record Imtech Toegangstechniek BV (ITT) overgenomen. Deze overname had tot direct gevolg dat de IT infrastructuur van Record ‘versplinterde’.

Meer

De gehele ‘nieuwe’ IT omgeving was nu opgebouwd uit een veelvoud van Vendoren. Om een IT omgeving te creëren die beheersbaar en betaalbaar is, was consolidatie van deze ‘nieuwe’ omgeving noodzakelijk.

Proxy werkt naar onze eigen maatstaven, onze eigen 8p’s!

Hans Wijnstekers
Directeur Record Automatische Deuren

Meer informatie of vragen?

Ray staat u graag te woord!

Ray Vlasblom
Sales Manager

06 – 30 00 72 78
ray.vlasblom@proxy.nl