Red Hat Partner

Red Hat staat wereldwijd aan de top als softwareleverancier van Open Source-oplossingen. Met een community gedreven benadering biedt Red Hat betrouwbare en high-performance Cloud-, Linux-, middleware-, storage- en virtualisatietechnologieën. Proxy is al jaren trotse Premier Business Partner van Red Hat op het gebied van Datacenter en Cloud Infrastructure. Proxy adviseert organisaties graag wanneer er vragen zijn op het gebied van IT Infrastructuur, Cloud-, Linux-, storage- en virtualisatieoplossingen.

Wij hebben expertise van het complete Red Hat Datacenter en Cloud portfolio. Onze kracht zit hem in het adviseren, beheren en implementeren van hoogwaardig technische oplossingen en het inrichten van technische processen binnen uw beheer organisatie.

Ons portfolio
Red Hat heeft een erg uitgebreid productportfolio, waarmee een groot gedeelte van de IT behoefte kan worden voorzien. Proxy heeft de focus liggen op (managed) OpenShift, de automation tool Ansible & de management tool Satellite. Wij zijn namelijk van mening dat focus de basis is van succes en kwaliteit. Door ons op deze tools en OpenShift te focussen kunnen wij u de beste ondersteuning bieden die u graag zou willen hebben. Heeft u vragen met betrekking tot de mogelijkheden van of de implementatie van Red Hat Satellite, Ansible of OpenShift dan helpen wij u graag verder!

Focus Producten

Een open, hybrid Platform-as-a-Service (PaaS) dat het mogelijk maakt voor developers om snel te ontwikkelen, hosten, schalen en Apps op te leveren in de cloud.

Ansible is een simpele, maar krachtige IT innovatie tool die door duizenden organisaties wordt gebruikt om complexiteit uit omgevingen te halen en herhalende acties te automatiseren.

De eenvoudigste manier om Red Hat Enterprise Linux te managen, up and running te houden, te beveiligen en compliant te houden aan alle standaarden.

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) is het meest veilige en stabiele operating system ter wereld en heeft een marktaandeel van 95% wanneer het gaat om Linux binnen datacentra.

Red Hat Virtualisatie (RHV) is een open source platform dat Linux- en Microsoft Windows-workloads virtualiseert. Red Hat Virtualisatie biedt volledig enterprise virtualisatiebeheer voor servers en werkstations op dezelfde infrastructuur.

Maak kennis met Max, onze linux beheerder. Hij heeft ook erg veel kennis van Red Hat en helpt je graag!

Meer over Max

Beheer Red Hat

Red Hat is een van de speerpunten van Proxy. Linux zit in ons DNA. Wij zijn advanced partner in het datacenter en cloudportfolio van Red Hat. Onze engineers zijn up-to-date en (RHCE) gecertificeerd. Wij helpen u graag met uw vraagstukken op het gebied van Linux, Satellite, OpenShift, OpenStack, Ansible Automation Platform en andere onderwerpen.

Waarom Open Source?

Red Hat is de leider van open innovatie. Stelt u eens voor wat er gebeurt als iemand iets maakt en dit niet enkel voor zichzelf houdt maar tegen de wereld zegt: “Dit is het. Kijk er naar. Test het, ga ermee aan de slag en laten we het samen beter maken!”. Mensen komen samen, ideeën worden versterkt en ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Samen bouwen en dingen beter maken: daar is waar het bij Open Source om draait.

Snel & Effectief

Open source communities innoveren sneller en effectiever dan R&D labs. De broncode is voor iedereen beschikbaar. Problemen worden gedeeld en opgelost met de community. Red Hat brengt klanten, partners en die-hard ontwikkelaars samen om krachtig en effectief te bouwen aan de oplossingen van morgen.

Veilig & Betrouwbaar

Wanneer bruikbare open source technologie beschikbaar komt, wordt deze uitvoerig door Red Hat getest, geoptimaliseerd, veilig en betrouwbaar gemaakt. Vervolgens wordt dit verzameld, verpakt en ondersteund in een product waar u optimaal mee aan de slag kunt. Neem dan ook geen risico; garandeer optimale veiligheid voor uw eigen IT omgeving.

Open & Transparant

Red Hat draagt bij aan een veel codes. Alles wat ze kopen wordt teruggegeven aan de community. Wat vervolgens door gebruikers compleet geanalyseerd kan worden. Alle code is compleet open en transparant. Zo is het mogelijk eenvoudig onder de motorkap te kijken. Geen work-around meer nodig want het probleem kan compleet van A tot Z worden geanalyseerd.

Waarom betaalde subscriptie?

Een Red Hat subscriptie biedt niet alleen technologie maar ook 24×7 service. Uw Red Hat abonnement wordt geleverd met veel meer dan alleen de nieuwste technologie.

Technische Support

Toegang tot productkennis, talloze bronnen en technische expertise wanneer u maar wilt. 24×7 award-winning support en antwoord op al uw vragen.

On Going Delivery

Altijd up & running door de laatste patches, updates, upgrades en het 24/7 beveiligingsteam met constante monitoring. Compatible met alle Red Hat producten.

Kenniscentrum

Toegang tot het grootste ecosysteem van Red Hat partners, klanten en experts. Inlog tot het kenniscentrum, klantenportal en acces labs met eindeloze informatie.

Vraag offerte aan

Uitgelicht

HyBrid Cloud Strategy

Bent u al klaar voor een HyBrid Cloud Strategy?

Intern – DevOps cultuur

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Uit de praktijk: Hogeschool Arnhem Nijmegen

Heeft met succes Red Hat Sattelite geïmplementeerd. Benieuwd naar de resultaten?

Vragen of advies op maat nodig?

Don helpt u graag verder!

Don Kemps
Account Manager

06 31 76 54 11
don.kemps@proxy.nl

Neem contact op
don-kemps-proxy