Wat doen we?

We geven graag een paar voorbeelden van oplossingen die Proxy kan bieden. We hebben hartstikke veel kennis in huis, dus mogelijkheden zijn eindeloos. De rode draad is altijd wel dat we niet moeilijk doen over de modernste technieken!

Full-service Unix-, Linux en applicatiebeheer
Beheer van complete Unix-, Linux- en applicatieomgevingen van enterprise tot enkele servers. We zorgen voor modernisering, hoge uptime en verbeteringen. De engineers van Proxy zijn uitstekend gecertificeerd en kunnen gebruik maken van de diverse partnerships die we met leveranciers als IBM, Red Hat en Suse hebben.

Full-service IT-beheer
We gaan graag een stapje verder. We kunnen een complete IT-omgeving voor u verzorgen. Van gebruikersondersteuning tot datacentrum. Van tablets via Wifi tot Infra-as-a-Service. Van slimme toekomstplannen tot 7×24 ondersteuning. Inclusief planning, servicedesk en monitoring. Allemaal verzorgd door enthousiaste mensen die niet alleen “eentjes en nulletjes” praten, maar ook uw taal begrijpen.

Beheer in deeltijd
Geen hele FTE nodig? Daarvoor hebben we de oplossing door een team engineers die voor verschillende klanten werken. En voor de dagen dat ze niet on-site zijn, kan iemand uit het team inspringen – desgewenst op afstand.

Storage As A Service
Proxy levert diverse storageoplossingen in de vorm van bijvoorbeeld Software Defined Storage, SAN, NAS. Zowel door inzet van commodity design-for-failure hardware als de Enterprise Storage technieken van IBM, HP, Lenovo en EMC.

Professionele inzet van Open Source-technieken
Wij ondersteunen Open Source producten op enterpriseniveau. Daarvoor werken we samen met onze partners zoals Red Hat, Suse, Bareos, Linbit, MattiasKettner, etc. Maar alle kennis hebben we ook volop in huis.

100% Cloud!
Iedereen heeft het er over, maar Proxy laat de mist optrekken. Wij weten wat het beste voor u werkt: eigen datacenter? on-premise IaaS? private cloud? public cloud? We kunnen uw IT migreren naar Google Cloud, AWS of Azure. Maar we leveren net zo goed een volledige IaaS omgeving wanneer dat beter is. En we snappen ook dat het niet alleen om techniek gaat, maar dat kennis, investeringen en operationele kosten net zo goed van belang zijn in de afwegingen.

Cloud Management Products
We waren de eerste die Red Hat® Cloudforms® zelfstandig heeft ingezet voor haar klanten. Die hebben daardoor nu beschikking over inzicht in hun hybride omgeving. … en over chargeback, … en over selfservice IT, … en geautomatiseerde workflows, … en over continue discovery, monitoring en tracking, … en over inzicht in resourcegebruik, … en adviezen over optimalisatie, capaciteitplanning, … en talloze andere mogelijkheden.

Toolingexperts
We zijn helemaal thuis in Ansible, Puppet, Foreman, Red Hat Satellite, Katello, Pulp, Racktables, Python, etc. etc. Hiermee realiseren we geautomatiseerd IT-beheer. En dat is winst! Zo worden de processen niet alleen herhaalbaar, maar staat ook precies vastgelegd welke acties zijn uitgevoerd.