Wij zijn er voor onze klanten!

Proxy is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.

Proxy verwacht dat bedrijven zich gaan concentreren op hun kernprocessen. Dit wordt versterkt doordat de ontwikkelingen op het gebied van IT zo snel gaan dat dit alleen goed benut kan worden door bedrijven die zich daarin specialiseren. Gespecialiseerde leveranciers met gemotiveerde mensen kunnen beter aan specifieke behoeften van de klant voldoen dan grote partijen. Het enthousiasme van de specialisten wordt verkregen door relevant werk en een prettige, familiaire sfeer.

Onze passie

Red Hat 90
Unix 95
Open Source 85
Storage as a Service 75

Maak kennis met Proxy…

Erik de Rijk
Erik de RijkCEO
Een Linux/Unix kennishuis bouwen met passie voor de techniek en aandacht voor elkaar. Ik zie het als mijn taak ervoor te zorgen dat Proxy’ers er trots op zijn voor Proxy te werken.
Irmgard Helsdingen
Irmgard HelsdingenCFO
De basis voor een succesvolle relatie is een gezonde financiële organisatie die slagvaardig is en, indien nodig, met u mee kan groeien.
Marco van der Kolk
Marco van der KolkCTO
Mensen verder helpen, daar gaat het om! En wij zorgen er voor dat techniek zijn steentje kan bijdragen.
Stéphan de Roodt
Stéphan de RoodtSalesmanager MST
Wij denken actief mee én vooruit om de klant in een scorende positie te brengen en te houden.
Ray Vlasblom
Ray VlasblomSalesmanager
Het leveren van specialistische kennis op het gebied van Linux, Unix en OpenSource, is een expertise waar Proxy Services in deze markt in uitblinkt.