IBM-partner

Succes behaal je nooit alleen. Daarom werkt Proxy samen met verschillende partners, die passen bij ons visie.  Zo bieden we alle voordelen van Open Source-producten, zowel met commerciële ondersteuning van de partners als community supported.

Proxy is al jaren IBM Business Partner. We gebruiken onze relatie met IBM voor de bouw en ondersteuning van IBM compute, storage en networking. Ook leveren we ondersteuning voor IBM AIX en de verschillende middleware producten zoals IBM WebSphere en IBM Spectrum Protect.

 

Onze kennis van de IBM-organisatie is combineert uiteraard goed met onze relatie van Red Hat, zeker nu IBM per eind 2019 eigenaar van Red Hat is geworden. Sinds 1 januari 2017 is het wereldwijde IBM partner programma volledig vernieuwd en is PartnerWorld gebaseerd op drie pijlers: Increase, Maximize en Strengthen.  Een belangrijke doelstellingen uit dit partnerprogramma is een uitstekende klanttevredenheid. Deze doelstelling matcht uiteraard uitstekend met die van Proxy!

Proxy

Proxy ondersteunt klanten op het gebied van Linux, Unix en Open Source en verwante technieken. Met zo’n 60 specialisten en meer dan 20 jaar ervaring werken we aan de verbinding tussen mens en techniek.

Contactinformatie

Proxy Services B.V.

Delftweg 128
3043 NB Rotterdam

Tel: +31 10 245 1800
Servicedesk: +31 245 1802

Email: info@proxy.nl
Web: https://www.proxy.nl/