Proxy Homepage

IT Cloud Technologie voor de toekomst

 

De IT-omgeving is onze zorg, zodat de volledige aandacht van je bedrijf kan worden ingezet voor de core activiteiten. Meer weten over onze IT-beheer diensten? Gebruik de calculatietool vrijblijvend.

 

Meer informatie       Kosten berekenen

Wat doet Proxy

Open Source,
Cloud Technologie &
Enterprise IT

 

Proxy is de technologiepartner voor het MKB en MKB+. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de IT-infrastructuur en leveren 24/7 support. Wij verzorgen IT-projecten op basis van onder andere Linux, Suse, Rancher, RHEL, OpenShift en Ansible. Dit kan een migratie naar een nieuwe versie zijn, volledige nieuwe hardware, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen, aankoop van nieuwe hardware of advies en hands-on begeleiding in Cloud Adaptatie, Containerisatie en migratie.

Onze specialisten kijken verder dan de techniek alleen en hebben diepgaande kennis op het gebied van IT Infrastructuur, Automation, Backup oplossingen. We zijn een flexibel hands-on bedrijf met top-techneuten en helpen organisaties graag om samen de juiste IT-beslissingen te nemen, voor nu en in de toekomst.

 

Lees verder

 

 

Groei als organisatie met een moderne IT-omgeving


De complexiteit van IT-infrastructuur is inherent verbonden met de bedrijfsprocessen van elke organisatie. Onze deskundigheid stelt ons in staat om deze processen en technologieën naadloos aan te passen aan de unieke behoeften van elke organisatie. Hierdoor kun je met vertrouwen de toekomst tegemoet treden.

containerisatie

Containerisatie

 

Dankzij de isolatie van containers blijven applicaties consistent en voorspelbaar, conflicten tussen apps worden geminimaliseerd.

 

automation

Automation

 

Met automatisering worden menselijke fouten geminimaliseerd, wat leidt tot consistente en nauwkeurige resultaten.

iaas

Infrastructure as a Service

 

Met IaaS kun je snel en gemakkelijk resources schalen op basis van de behoeften van je organisatie, zonder de last van fysieke hardware.

 

 

Continuïteit verzekerd.
Altijd toegankelijk.

 

Binnen een organisatie is het van uiterst belang dat processen ononderbroken kunnen blijven verlopen. Het IT-platform speelt een essentiële rol in dit streven naar continuïteit, en betrouwbaarheid staat daarbij voorop. Bij Proxy delen we dit inzicht en beschikken we over de benodigde kennis en specialisten om dit aspect volledig voor organisaties te verzorgen.

 

Linux IT Beheer

 

Onze partners

 

Samen met onze partners kunnen we de ideale oplossing voor uw vraagstelling realiseren.

 

 

redhat     suse     edb     nginx     ibm     ibm