Unix en Linux Specialist

De IT-Infrastructuur is het kloppend hart van elke organisatie. Het zorgt ervoor dat iedereen effectief en efficiënt kan werken; op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg. Het is erg belangrijk dat deze basis altijd op orde is om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

Er is veel veranderd in de IT-infra de afgelopen jaren. Proxy is van oorsprong een Infra-bedrijf, waarbij onze roots bij Unix en Linux liggen. Wij ondersteunen ruim 25 jaar bij het inrichten, implementeren en beheren van IT-infrastructuren. Wij denken proactief na over vervangingen van servers en storage en houden scherp in de gaten welke vernieuwende oplossingen er bijkomen in de markt.

Het toekomstbestendig maken en houden van uw IT-infra is erg belangrijk in de steeds weer veranderende wereld, waarin flexibiliteit en schaalbaarheid steeds belangrijker worden. Het IT-landschap zelf verandert enorm; vroeger had iedereen zelf enorme serverkasten staan, tegenwoordig wordt hardware steeds kleiner van afmeting, kan het meer en gaan we ‘allemaal naar de Cloud’. Dit kan op verschillende manieren, met verschillende doelen; denk maar eens aan een public Cloud, private Cloud of een hybride Cloud.

Voor elke organisatie zijn andere zaken belangrijk. We denken mee en geven u graag het juiste advies wat past bij úw organisatie, úw huidige situatie, úw toekomstvisie en úw huidige infra. We kunnen uw IT-infra ontwerpen, bouwen, inrichten en beheren. Net waar u naar op zoek bent.

Ik weet precies wat ik wil

Weet u al precies waar u naar op zoek bent, kijk dan verder op de pagina’s waar we onze oplossingen en producten toelichten:

Ik weet nog niet precies wat ik zoek

Wanneer u nog niet precies weet wat bij uw organisatie zou passen, en u wel iets zou willen met uw IT-infrastructuur, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om hier met elkaar over te praten.

Help ons

Partners