proxy services

Openheid over de Techniek

 

Proxy is een toonaangevende IT-dienstverlener met een sterke focus op Open Source Technologie. Deze focus stelt ons in staat om snel en flexibel de nieuwste ontwikkelingen toe te passen in de IT-infrastructuur van onze klanten en partners. Onze benadering draait om kennisdeling en persoonlijke ondersteuning, waardoor we een solide basis bieden voor groei en innovatie.

Onze missie bij Proxy is om bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernprocessen, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun IT-landschap. De razendsnelle ontwikkelingen in de IT-wereld vereisen een specialistische aanpak. Onze experts zijn goed in staat om zich in te leven in de unieke behoeften van onze klanten en de meest effectieve, schaalbare en veilige oplossingen te implementeren en te beheren. Bij Proxy zijn we volledig gericht op het creëren van een toekomstbestendige IT-omgeving voor onze klanten.

 

Direct contact

 

Open source innovatie voor iedere behoefte

 

Wij helpen bedrijven met hun digitale strategie en transitie door het verzorgen en beheren van open source- en cloudtechnologieën, geheel afgestemd op hun specifieke behoeften. Dit stelt hen in staat hun business van morgen te realiseren.

Geschiedenis

 

 

 

 

 

proxy

Open Source,
Cloud Technologie,
Enterprise IT

 

Proxy gelooft dat haar kennis en enthousiasme op het gebied van open source en cloud technologieën het beste uit haar klanten en haar engineers haalt. Door korte communicatielijnen en onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, helderheid, doorzettingsvermogen en commitment willen we elke klant enthousiast maken over onze diensten.

 

Onze Diensten

 

 

 

Wij werken o.a. voor:

klanten