Partners

Samen met onze partners kunnen we de ideale oplossing voor uw vraagstelling realiseren.

partners

 

Leveranciers

 

 

redhat

 

Red Hat

linux ansible openshift

Red Hat biedt ons op linux gebaseerde open-source oplossingen voor IT infrastructuur, waaronder RHEL, OpenShift en Ansible.


 

 

suse

 

Suse

linux rancher

SUSE levert krachtige en betrouwbare oplossingen in open-source software, waaronder Rancher voor software containerisatie.


 

 

edb

 

EDB

database

EnterpriseDB biedt robuuste en schaalbare databasesystemen die organisaties ondersteunen bij het beheren en optimaliseren van complexe gegevens.


 

 

nginx

 

NGINX

webserver

NGINX levert krachtige, schaalbare en hoogpresterende oplossingen voor het beheren van webverkeer en het optimaliseren van online ervaringen.


 

 

ibm

 

IBM

software

IBM staat bekend om zijn geavanceerde technologie├źn en oplossingen die bedrijven wereldwijd ondersteunen bij digitale innovatie en transformatie.

 

 

bareos

 

BAREOS

backup

Bareos is een open-source back-upoplossing die is ontworpen om gegevens in diverse IT-omgevingen te beschermen. Het biedt robuuste back-up-, herstel- en archiveringsmogelijkheden en garandeert gegevensbescherming voor bedrijven van elke omvang.

 

 

Samenwerkingen

 

 

evernex it

 

Evernex

hardware cloud

Evernex levert niet alleen hardware en support, maar zorgt er ook voor dat we samen betere oplossingen ontwikkelen en klanten optimaal bedienen.

Hardware Support


 

 

software one

 

SoftwareOne

software licenties

SoftwareOne is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van softwarelicenties voor o.a. RHEL en Suse Enterprise.


 

 

We Are Frank!

 

WeAreFrank!

open source framework

Open-source integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van integratieoplossingen en het platform Frank!framework.