Diensten

IT Health Check

Haal het beste uit jouw IT-ecosysteem: Onze grondige Health Check identificeert knelpunten, verbetert efficiëntie en waarborgt de gezondheid van jouw IT-omgeving.

 

Lees verder  
health check

Geef een Linux omgeving regelmatig de aandacht die het verdient

 

Tijdens deze Health Check zal onze consultant je IT Infra omgeving controleren op efficiëntie en snelheid. Daarna zal hij/zij een rapport opmaken met verbeterpunten. Uit dit rapport komt een advies wat voor uw omgeving de beste opties zijn. Natuurlijk helpt Proxy je ook met de implementatie van eventuele verbeterpunten zodat de omgeving hierna weer optimaal presteert.

it security check

 

 

 

Grondige Health Check op 25 belangrijke punten

 

In de volledige health check zal één van onze consultants uw IT infra omgeving controleren op 25 punten. We doen dit in twee werkdagen, remote of bij u op locatie. We kijken daarbij onder andere naar:

  •     Storage verbruik/inrichting
  •     Patches/Software versies
  •     Security settings

 

Health Check aanvragen   

 

Controle Hardware-inrichting

 

Optimaliseer de betrouwbaarheid van jouw systemen: Onze grondige hardware health check biedt inzicht in de conditie van jouw technologie, minimaliseert risico's en verzekert probleemloze prestaties.

 

 

Configuratie storage

 

Hoe is de storage ingericht? Er wordt gekeken naar RAID sets en de health. Zijn er spare disks? Is de software up-to-date? Zijn alle connected hosts healthy en redundant ingericht? Hoe wordt de storage verdeeld? Hoe wordt de data van de storage naar buiten ontsloten? Wordt de data via meerdere paden verdeeld?

Configuratie Hypervisor

 

Hoe zijn de hypervisors ingericht? Er wordt gekeken naar de redundantie van het netwerk. Is de software up-to-date? Hoe komt de storage binnen bij de hypervisor? Zijn er hardware meldingen in de events?

Configuratie VM’s

 

Hoe zijn de VM’s aangemaakt? Is de configuratie optimaal? Hoe wordt de storage naar de VM doorgeleid? Zijn VMWare tools geïnstalleerd en up-to-date?

Onze specialisten helpen je graag verder

Direct persoonlijk advies over onze dienstverlening of met spoed een IT-specialist nodig? Neem direct contact op met:

 

ray vlasbom

Ray Vlasblom

Sales Manager

06 – 30 00 72 78
ray.vlasblom@proxy.nl

mark zwenger

Mark Zwenger

Account Manager

06 – 28 36 60 78
mark.zwenger@proxy.nl