IT Professionals

Onze consultants zijn gecertificeerd en kunnen jouw IT-project van begin tot het eind ondersteunen.


Lees verder

Professional Services

ICT-bouwstenen die organisaties helpen groeien

 

Focus en effectieve communicatie zijn van cruciaal belang. De consultants bij Proxy hebben niet alleen expertise in hun vakgebied, maar zijn ook specifiek getraind om uit te blinken in communicatie en didactische vaardigheden.

Eén van de verantwoordelijkheden van de consultants bij Proxy is het opstellen of aanvullen van zogenaamde 'ICT-roadmaps'. Hierbij worden bedrijfsprocessen binnen de bredere context van uw organisatie vanuit een ICT-perspectief geanalyseerd. Op gebieden waar ICT kan bijdragen aan de verbetering van uw bedrijfsprocessen, zal de consultant van Proxy concrete acties definiëren.

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd.

 

it professionals

 

 

Uitvoering

 

Een adviesrapport, hoe boeiend en helder ook, biedt slechts een vooruitzicht op mogelijkheden. De consultants van Proxy zijn optimaal voorbereid om in nauwe samenwerking met de klant het advies in de praktijk te brengen. Hierbij speelt Proxy een ondersteunende rol, en de consultant blijft betrokken totdat het beoogde resultaat is behaald.

  • Het organiseren en begeleiden van implementatietrajecten voor IT-infrastructuur, of dit nu gebeurt in de rol van projectleider, infrastructuurarchitect, of als de verbindende factor tussen verschillende leveranciers.
  • Het opzetten en implementeren van transitietrajecten naar Cloud-infrastructuur, inclusief het aanbieden van deze dienst als een service.
  • Het analyseren, uitwerken en optimaliseren van beheersprocessen
  • Het formuleren van complexere infrastructurele opdrachten

 

Heb je op korte termijn voor een IT-project professionals nodig?

 

Direct Contact

Onze specialisten helpen je graag verder

Direct persoonlijk advies over onze dienstverlening of met spoed een IT-specialist nodig? Neem direct contact op met:

 

ray vlasbom

Ray Vlasblom

Sales Manager

06 – 30 00 72 78
ray.vlasblom@proxy.nl

don kemps

Don Kemps

Account Manager

06 - 31 76 54 11
don.kemps@proxy.nl

NEN 4400-1 Gecertificeerd

 

NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Meer informatie