diensten

 

 

 

 

Samen maken we IT Technologie toegankelijk. Vandaag.

 

De IT behoefte kent bij ons geen grenzen. Onze professionals staan klaar om deze vraagstukken on premise aan te pakken of vanuit een Managed Service team. Kwaliteit, efficiëntie en openheid over de techniek. Vanuit die kernwaarden voeren wij onze diensten uit.

 

 

IT Professionals    

Tijdelijke inzet van professionals binnen je organisatie - on premise. Specialisten met ruime ervaring in Red Hat Enterprise Linux, Bareos, IBM, NGINX en VMware.


Lees meer

 


 

Managed Services    

Wij voeren je IT-project uit middels ons bewezen projectmethodiek en binnen de afgesproken tijd en budget. Onze IT-specialisten zijn gecertificeerd.


Infrastructuur as a Service
Infrastructuur as a Service (IaaS) biedt virtuele rekenkracht, opslag en netwerkmogelijkheden op afroep via een cloudprovider.

Backup as a Service
Backup as a Service (BaaS) is een dienst waarbij een externe provider het beheer en de uitvoering van back-upprocessen voor gegevens van gebruikers verzorgt via de cloud.

Containerisatie
Containerisatie is het gebruik van geïsoleerde en draagbare omgevingen, containers genaamd, voor het efficiënt uitvoeren van applicaties.

Automation
IT-automatisering is het gebruik van tools om herhaalde IT-taken zonder directe menselijke interventie uit te voeren.

Hardware Support
Hardware-ondersteuning omvat diensten die gericht zijn op het onderhoud, de reparatie en de algemene ondersteuning van fysieke computerapparatuur.

IT Beheer
IT-beheer omvat het plannen, implementeren en onderhouden van alle IT-resources en -diensten binnen een organisatie om optimale functionaliteit en efficiëntie te waarborgen.

Health Check
Een IT-health check is een evaluatieproces dat de algehele gezondheid van een IT-infrastructuur beoordeelt, identificeert potentiële problemen en biedt aanbevelingen voor verbetering.