Linux DevOps Engineer

 

Ben jij die ervaren leergierige Linux DevOps Engineer die innovatie en automatisering als tweede natuur heeft? Dan maken we graag kennis met je!

 

Lees verder   

 

 

FTE
40 uur / week

Voertaal
Nederlands

Locatie
Rotterdam
(Hybride)

 

 

Vacature

Waar sta je voor als Linux DevOps Engineer?

 

Bij Proxy geloven we in het eigenaarschap van teams en zien we graag dat onze collega’s succesvol zijn. Om te zorgen dat onze teams de technische uitdagingen van deze tijd aankunnen én er voldoende tijd is voor innovatie en automatisering zijn we op zoek naar een leergierige Linux DevOps Engineer voor één van onze klanten teams binnen Proxy Managed Services

 

Wie ben jij?

 

 • Een Linux-ontdekker die graag innovatief bezig is.
 • Je hebt Linux-kennis op het niveau van RHCE7/8 en wilt dit graag met een certificaat bevestigen of hebt dit al gedaan.
 • De termen Ansible, Docker en OpenShift, Yaml klinken je niet vreemd in de oren.
 • Het is een pré als je met Git, XML en JSON hebt gewerkt.
 • Mooi meegenomen is als je Scrum / Agile kennis hebt (geen must).
 • En misschien wel het belangrijkste een leergierige persoonlijkheid die altijd open staat om bij te leren en zichzelf te ontwikkelen.

 

"Bij Proxy krijg ik de kans om mezelf echt te ontwikkelen. Het is een omgeving waar je mening telt en waar samenwerking centraal staat. Dit maakt elke werkdag zowel uitdagend als vervullend." -Owen Vogelaar

Waar hou je je dagelijks mee bezig?

 

Samen met je collega’s ga je onze klanten voorzien van een fantastische Linux-omgeving waarover ze hartstikke tevreden zijn. En jij dus ook! Je bent onderdeel van een DevOps-team en met elkaar voer je bijvoorbeeld automation in (zoals Ansible) en werk je met infrastructure-as-a-code (Gitops). We zorgen voor een update-infrastructuur en monitoren en verbeteren continu de prestaties bij onze klanten, ook op het gebied van veiligheid vanuit onze eigen Managed Service organisatie. We vinden dat Linux geen doel op zich is, dus je krijgt ook veel mee van de business van onze opdrachtgevers zodat je de techniek op de beste manier kan inzetten. Eens in de zes weken heb je stand-by dienst.

vacature

 

 

Proxy in het kort

 

Proxy is een IT-specialist gericht op Enterprise IT, Open Source en Cloud Technologie. We zijn gestart in 1997 vanuit de techniek, en hebben die techniek nooit losgelaten. Ruime ervaring met IT-infrastructuren, 24/7 support, IT Projecten en Services. We werken bij klanten, vanuit huis of vanuit één van onze kantoren in Rotterdam en Eindhoven. De teams komen voornamelijk in Rotterdam bij elkaar. We zijn leergierig, innovatief en delen onze kennis. Open respectvolle communicatie vinden we belangrijk, dat maakt dat we met elkaar trots zijn op het leukste open source bedrijf van Nederland.


Leer meer over Proxy 

 

 

Wat biedt Proxy jou?

 

 • Dat je je snel thuis zal voelen binnen ons ambitieus én gezellig bedrijf.
 • Dat we het beste in je naar boven halen.
 • Dat we je goed kunnen ondersteunen met je werk- en privébalans.
 • Dat de deur van iedereen hier open staat.
 • Dat we leuke ideeën, zowel technisch, organisatorisch als sociaal, heel erg welkom heten.
 • Dat we benieuwd zijn naar jouw opvattingen over een mooie carrière binnen ons bedrijf en deze samen waar gaan maken.
 • Dat we ruimte maken voor een opleidingsbudget en een telefoon en laptop.
 • En dat we jou in je waarde laten!

 

 

 

 

recruiter proxy

 

Solliciteer direct!

Denk je dat je hier gelukkig van wordt, aarzel niet en solliciteer direct bij ons. Stuur jouw volledige CV en motivatiebrief naar onze recruiter Kaarina Brouwers:

Contactgegevens:
recruitment@proxy.nl
010 – 245 1800

 

Vraag over de vacature