Technisch applicatiebeheer

Wie kan er tegenwoordig meer dan een uur zonder toegang tot zijn of haar favoriete applicaties? Zeker voor bedrijfskritische applicaties is het belangrijk dat ze altijd beschikbaar zijn. Met Technisch Applicatiebeheer van Proxy haalt u specialisten in huis met voldoende technische bagage om applicaties altijd perfect te laten draaien, ook in technisch complexe omgevingen.

Waar een functioneel beheerder zich bezighoudt met het realiseren van softwarefunctionaliteiten, houdt de technische applicatiebeheerder zich vooral bezig met de onderliggende IT techniek en infrastructuur van de applicatie. Zo creëert hij de voorwaarden voor een goed werkende applicatie.

Onze technische applicatiebeheerders zijn veelal Systeem- en/of Netwerk Engineers gespecialiseerd in het bouwen en beheren van IT infrastructuren ten behoeve van (web)applicaties. Zij zorgen ervoor dat uw applicaties operationeel zijn, worden getest en onderhouden en dat gebruikers tevreden zijn én blijven. Daarnaast ondersteunen zij bij:

  • Het up-to-date houden van de documentatie
  • Implementeren van nieuwe releases of updates
  • Communicatie rondom de applicatie richting uw organisatie en gebruikers

Leg uw applicaties in de ervaren handen van onze technische applicatiebeheerders en wij garanderen een uptime van bijna 100%. Meer weten? Neem contact met ons op.

Controle, onderhoud en communicatie

Technische omgeving

We beheren de technische IT omgeving van uw applicatie(s). Denk daarbij aan systemen (Windows / Linux), netwerken, security, software, webservices en data(bases). 

Testen en aanpassen

We testen uw applicaties regelmatig zodat we eventuele gebruiksproblemen voor zijn. Daarnaast adviseren we over grote aanpassingen die nodig zijn in de applicatie en helpen we bij de implementatie hiervan.

Ervaring

Al jarenlang is Proxy het boegbeeld van Open Source toepassingen met de sleutelwoorden Unix en Linux. We beperken ons echter niet tot alleen besturingssystemen. Want in de praktijk zoeken organisaties niet naar een beheerpartij voor alleen een besturingssysteem, maar voor een compleet informatiesysteem, van A tot Z. Daar komt dan naast de hardware, netwerk, infrastructuur en besturingssystemen ook een stuk Technisch Applicatiebeheer (TAB) bij kijken. Proxy heeft inmiddels al veel ervaring in het verzorgen en beheren van complete informatiesystemen. Onze 24/7 support is daarbij een veelgehoord voordeel.

Technisch applicatiebeheer

24/7 monitoring van applicaties, maar ook van de onderliggende infrastructuur

Deployments van nieuwe releases, op het door u gewenste onderhoudsvenster

24/7 support

Contact met leveranciers

Advies m.b.t. technische aspecten

Back-ups

Inrichten van authenticatie

Aanbrengen van redundantie van alle componenten

Dit doen we om storingsuitval zoveel mogelijk te vermijden.

Onze applicatiebeheerders

  • Daan Mooldijk

Onze applicatiebeheerders

010 – 245 1802
servicedesk@proxy.nl

Meer informatie of vragen?

Mark staat u graag te woord!

Mark Zwenger
Account Manager

06 – 28366078
mark.zwenger@proxy.nl

Mark Zwenger Proxy